ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

γενικες ερωτησεις

Η μέτρηση του χώρου σας είναι απαραίτητη, ώστε να γνωρίζουμε τις ακριβείς διαστάσεις και να μη γίνει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας. Αν χρειαστεί μπορούμε να σας βοηθήσουμε και εμείς.
Βεβαίως και συναρμολογούμε τα έπιπλα κατά τη παράδοση τους. Μπορείτε να μας ρωτήσετε αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες.
Φυσικά! Η διαδικασία είναι απλή. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια. Η χρέωση της μεταφοράς καθορίζεται από τον όγκο των επίπλων καθώς και τη χιλιομετρική απόσταση.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το προϊόν που επιλέγεται. Εφόσον βρίσκεται στην αποθήκη της έκθεσής μας, η παράδοση γίνεται άμεσα. Αν χρειάζεται να παραγγελθεί, συνήθως σε διάστημα 10 ημερών μπορείτε να το παραλάβετε. Επίσης, μπορούμε να προγραμματίσουμε μια ετεροχρονισμένη παράδοση –για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο Για custom παραγγελίες ο χρόνος παράδοσης προσδιορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Εφόσον κατά την παραγγελία ελέγχθηκε η διαθεσιμότητα για όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και πιστοποιήθηκε η δυνατότητα της παράδοσης δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Θα φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να μείνετε ικανοποιημένοι από την εταιρεία μας και σ’ αυτό το επίπεδο. Παρόλα αυτά το επιθυμητό δεν είναι πάντοτε εφικτό. Δεν έχουμε κανένα λόγο να καθυστερήσουμε την παράδοση προϊόντων που βρίσκονται στην αποθήκη μας. Κάποιες λίγες φορές, μπορεί, παρόλα αυτά, να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση που συνήθως οφείλεται στον προμηθευτή - κατασκευαστή των επίπλων σας. Ειδικά στην περίοδο κρίσης που διανύουμε το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην πρώτη ύλη που μπορεί να έρθει με μια μικρή καθυστέρηση και να δημιουργήσει το σχετικό πρόβλημα στην παραγωγή.
Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει η εταιρεία μας είναι με τη χρήση χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με εξόφληση μετρητοίς στο κατάστημα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά με το κατάστημα μας για την  παραγγελία σας. Επίσης, σε κάθε προϊόν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μηνύματος προκειμένου να μάθετε πρόσθετες πληροφορίες.
Όλα τα έπιπλά μας καλύπτονται από σχετική εγγύηση καλής χρήσης. Παρακαλούμε να φυλάξετε την απόδειξη ή αντίγραφό της για να την επιδείξετε σε περίπτωση χρήσης των όρων της εγγύησης. Η εγγύηση καλής χρήσης δεν ισχύει σε περιπτώσεις φθοράς που προέρχονται από κακή χρήση, λανθασμένη χρήση καθαριστικών ή άλλων προϊόντων καθώς και εξωτερικούς παράγοντες όπως εκτεταμένη έκθεση σε ήλιο, υγρασία κλπ. Είναι πολύ σημαντική η ενημέρωση μας κατά τη στιγμή που παραλαμβάνετε τα έπιπλά σας. Έτσι γνωρίζουμε ότι παραλάβατε, ό,τι έπρεπε - όπως έπρεπε ή ότι κάτι, για το οποίο δεν ευθύνεστε, πήγε στραβά. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με ό,τι χρειαστείτε εκείνη τη στιγμή αλλά και στο μέλλον. Η εμπειρία μας δείχνει ότι σπάνια θα υπάρξει ελαττωματικό προϊόν από την κατασκευή του. Συνήθως προβλήματα δημιουργεί η κακή χρήση των επίπλων.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας στηρίζει τους Έλληνες κατασκευαστές , τους Έλληνες εργαζόμενους και γενικά την Ελληνική οικονομία.

πριν φυγετε...

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας!

Ο κατάλογος των προϊόντων μας ενημερώνεται συνεχώς!
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε πάλι στο μέλλον.